Ελληνικά

 
 
Επιλέξτε Άτομα
Ημερομηνία Άφιξης
Διαν/σεις - Ημ/νία Αναχώρησης
Αριθμός Δωματίων
Κωδικός Ειδικής Προσφοράς
 
 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας!

Το Ilios Beach Hotel Apartments βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κοντά στο κέντρο της πόλης και μόλις μία ανάσα από την καταγάλανη θάλασσα με τη χρυσή αμμουδιά, η οποία εκτείνεται μέχρι το ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου και το Ενετικό Φρούριο. Οι πελάτες του ξενοδοχείου μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν 3.500 χρόνια κρητικού πολιτισμού, φυσική ομορφιά και ψυχαγωγία που καλύπτει όλα τα γούστα.

Tόσο οι υπηρεσίες που παρέχονται σε προσωπικό επίπεδο όσο και η ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας κάνουν τους πελάτες μας να μας επισκέπτονται ξανά και ξανά για πολλά χρόνια.

Το Ilios Beach Hotel Apartments είναι ένα πραγματικά δημοφιλές ξενοδοχείο το οποίο έχει τιμηθεί με βραβείο χάρη στην αναγνώριση των επισκεπτών του όσον αφορά την υπεροχή στη συνεργασία και τις άριστες υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτούς.

Η κρητική φιλοξενία, η καταγάλανη θάλασσα και ο πολιτισμός του νησιού συνδυάζονται αρμονικά προσφέροντας σας διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ilios Beach Hotel, Holiday - Rethymno, Crete, Greece   Ilios Beach Hotel, Holiday - Rethymno, Crete, Greece   Privillege Cards, Ilios, Chryssi ammos, Thalassa, Philoxenia, Reyhymno
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση"
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Επιχειρησιακού 

Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση" ΕΣΠΑ 2007-2013
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, 

κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη 

καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site 

Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες